LLIBRERIES I PAPERERIES

MOBILIARI 

L’experiència de Saurina en el sector papareria permet oferir al client solucions per a qualsevol tipus de producte que es vulgui exposar. El funcionament modular del mobiliari comercial de Saurina permet canviar la distribució de l’espai de forma ràpida i senzilla.

SOM FABRICANTS

No som una comercial de productes pel retail, som un partner industrial fiable amb una experiència acumulada de més de 50 anys de producció amb una filosofia de qualitat integrada en totes les fases dels processos de fabricació dels nostres productes.

SOM CONEIXEMENT

Aportem experiència acumulada de 10.000 instal·lacions realitzades amb un catàleg de més de 2.500 referències de productes d’altes prestacions, per donar resposta a cada mercat.

SOM qualitat

DURABILITAT
GENERAL
Treballem amb acers, tractaments i recobriments de màxima qualitat, sotmesos a uns exhaustius controls de qualitat.
Resistència a l'oxidació
Sotmetem les peces a un elevat nombre d'hores, en una exigent prova d'assaig dins d'un entorn de boira salina per garantir la màxima resistència a l'oxidació.
CAPACITAT DE
CàRREGA
Elaborem estudis analítics i experimentals que venen reflectits en una exhaustiva taula de càrregues que té en compte els pesos admissibles uniformement repartits en les diferents parts de cada conjunt, per tal de garantir una alta capacitat de càrrega.
SEGURETAT
Es realitzen prototips i assajos regulars de seguretat, aportem una experiència acumulada de més de 10.000 instal•lacions realitzades.
CAPACITAT DE
TRANSFORMACIÓ
L’evolució en el disseny de noves peces i col•leccions es fa sempre tenint en compte la comptabilitat amb els modelatges de diferents etapes per garantir una correcta adaptació a noves necessitats futures.
FACILITAT DE
MANIPULACIÓ
L’exhaustiva precisió de l’assemblatge dels conjunts faciliten l’ús i permeten aprofitar l’excel•lent modularitat de les nostres peces.
Resistència al ratllat
Treballem amb materials de qualitat, protegits adequadament i lliures d’òxid. Disposem d’una línia de pre-tractament completa de 5 etapes per aspersió. Garantim una adherència satisfactòria dels recobriments, efectuant diferents assajos de tolerància al ratllat, i a l’impacte.
PERVIVÈNCIA
DELS COLORS
Els recobriments en pols epoxi-poilièster, asseguren una alta tolerància a la pèrdua de les característiques originals de color pel decurs del pas del temps.
Flexibilitat de mides
Posem a l’abast de cada projecte un catàleg amb més de 2.500 referències modulars que permeten una molt alta capacitat d’adaptació als planogrames de cada projecte.
QUALITAT DELS
EMBALATGES
Tenim cura en dissenyar uns embalatges adients a cada tipologia de producte a transportar, i procurem de dotar-los de les proteccions necessàries per garantir una entrega en perfectes condicions.

TENS UN PROJECTE?
T’ESCOLTEM

Saurina 2020 © | Desenvolupat per Volcànic Internet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram